Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tantra introductiedag

11 november 2023

Wil je komen proeven? Dat kan!

Ben je nieuwsgierig naar wat het pad van tantra is? 

En wat het voor jou kan betekenen?

Dat snappen we heel goed. Voor jouw hebben we de introductiedagen in het leven geroepen. Dan hoef je je niet direct aan een hele week of jaartraject te committeren, want we begrijpen best dat dat een brug te ver kan zijn.

Deze dagen zijn ontworpen zodat je kan proeven aan tantra, je teen in het water kan steken en kan onderzoeken of je dan zin hebt om te zwemmen… Maar vooral ook om de manier waarop wij binnen Unveiling Intimacy werken aan den lijve te ervaren, iedere school en trainer heeft namelijk zo weer zijn eigen smaak en het is belangrijk dat dat bij jou past.

Binnen tantra oefenen we het leven inclusief te nemen, te omhelzen in haar diepte en haar grilligheid, zijn vloeibaarheid en sensualiteit, maar ook de stugheid en de weerstand welkom te heten. Tantra nodigt je uit om ‘ja’ te zeggen tegen de volheid van je ervaring, wat die ook met zich meebrengt.

Wat dat betekent? Daar doe je op een introductiedag een ervaring in op. In principe zijn deze dagen op instap niveau ontworpen, maar je bent natuurlijk ook heel welkom als je al ruimschoots ervaring hebt (bij andere scholen bijvoorbeeld) en je onderzoeken wil of onze stijl bij jou aansluit.

Gegevens

Datum:
11 november 2023
Site:
https://unveilingintimacy.com/aanbod/taste-of-tantra/

Locatie

Driebergen